cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Adrian Teban: „Fețele bisericești au îndemnat credincioșii din Cugir să voteze ortodox la alegerile din 2 noiembrie”

Adrian Teban: „Fețele bisericești au îndemnat credincioșii din Cugir să voteze ortodox la alegerile din 2 noiembrie”

Publicat în 07.11.2014 la ora 15:09

Adrian-Teban-conferinta-presaPrimarul orașului Cugir, Adrian Teban, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit mai multe sesizări în legătură cu faptul că la slujbele religioase desfășurate la câteva biserici din Cugir, preoții au uitat de misiunea creștină pe care o au, îndemnând credincioșii să voteze “într-un fel sau altul”, mai precis „să voteze ortodox, pe criterii religioase”.

Mesajul, aparent subtil, ar aminti enoriașilor faptul că în cursa pentru funcția de președinte se află doi candidați de religii diferite, respectiv ortodoxă și protestantă, îndemnându-i să aleagă candidatul PSD.

„Aceste fețe bisericești, care au încălcat în primul rând normele morale și în al doilea rând dispoziția Sinodului BOR de a nu se implica în nici un fel în campania electorală, ar trebui să îi cheme pe PSD-iști la biserică și să îi învețe să nu mai mintă.

L-am sesizat în legătură cu aceste neregului pe protopopul care răspunde de zona noastră și i-am solicitat să i-a măsuri pentru ca aceste lucruri să nu se mai repete. Politica se face la sediul partidelor și nu în biserici. În biserică să se facă religie!”, a declarat Adrian Teban.

Acest articol a fost citit de 1706 ori

Adrian Teban: „Fețele bisericești au îndemnat credincioșii din Cugir să voteze ortodox la alegerile din 2 noiembrie”
4.6 (92%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.