Rămâi conectat

Actualitate

Adolescent din Cugir umilit, bătut și îngenunchiat de trei tineri, în timp ce-i strigau „Cine-i şmecheru’ tău?”

cugirinfo.ro

Publicat

în

În ultima perioadă încep să iasă la iveală tot mai multe cazuri de violență în rândul tinerilor, care de cele mai multe ori pot să le pună viața în pericol.

Este și cazul filmului de mai jos, în care trei tineri, posibil din Cugir, lovesc și umilesc un adolescent. L-au pus în genunchi, au filmat tot ce s-a întâmplat și au postat pe internet.

https://youtu.be/zk5YseREn0k

În imagini se poate observa cum tânărul este obligat să îi sărute blugii unuia dintre agresori în timp ce aceștia îi strigau „Cine-i şefu’ tău? Cine-i şmecheru’ tău?”

Filmul a fost publicat pe rețeaua de socializare Facebook. Se pare că tinerii sunt din Cugir, acesta fiind al doilea caz de violență în rândul tinerilor, întâmplat în ultimele zile în județul Alba.

Cirește și Elev de la Liceul Agricol din Ciumbrud lovit cu pumnul, în plină stradă. Adolescentul a ajuns la spital cu răni în zona feței

”Am făcut verificări, am identificat atât victima, cât și agresorii, iar victima a fost invitată la poliție, dar nu a depus plângere. Băiatul a declarat că totul s-a întâmplat din joacă și că filmul este mai vechi. Verificările continuă în acest caz”, a declarat reprezentantul IPJ Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Andreea

    18.01.2019 la 18:58

    Esti un idiot Tonelule…trebuia sa depui plangere…chiar daca ti frica sa stii ca așa nu rezolvi nimic…o sa continue cu chestii de genu si tu tot la mana lor o sa fii…pacat de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Proiectil de calibru 88 mm, din al doilea Razboi Mondial, descoperit la Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un proiectil exploziv  calibru 88mm, din al doilea Razboi Mondial, fără focos, a fost asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba.

„Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost solicitată sa intervină în orasul Cugir, pentru asanarea unui proiectil rămas neexplodat. A fost asanat un proiectil exploziv de cal. 88 mm din al doilea Razboi Mondial fara focos. Forțe alocate: 1 x Autospecială Pirotehnică”, a transmis ISU Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

15-16 iunie 2024: La Vinerea, un colț de rai în inima naturii – Poiana cu lavandă

cugirinfo.ro

Publicat

în

În acest weekend la Vinerea (POIANA CU GORUNI) are loc un eveniment destinat iubitorilor de natură și de frumos. Evenimentul promite să ofere o combinație unică de natură și relaxare.

Intrarea este liberă, cu condiția achiziționării unui produs pe bază de lavandă de la standul amenjat special (buchețel, apă de lavandă, ulei).

Adresa la care va avea loc evenimentul este Calea Gorunilor, Nr. 14, sat Vinerea.

Vizitatorii pot admira câmpuri de lavandă unde se pot face poze superbe într-un peisaj de vis;

Mâncare delicioasă care va satisface toate gusturile;

Limonadă răcoritoare și cafeluță aromată pentru a vă hidrata și energiza;

Spațiu de joacă pentru copii, astfel încât cei mici să se distreze în siguranță.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Joi, 13 iunie 2024, eroii neamului au fost comemorați la Vinerea și Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 13 iunie, cu prilejul Zilei Înălțării Domnului, au fost comemorați martirii din Cugir și Vinerea, care au pierit în cele două războaie mondiale.

Evenimentul comemorativ organizat de Primărie şi Centrul Cultural a avut loc la cele două monumente din Cugir şi Vinerea. Programul activităților s-a derulat, ca de fiecare dată, cu slujbe religioase, intonarea Imnului de Stat, cel al Eroilor și al marșului Drum Bun, urmat de cântece și poezii.

La Vinerea au participat preoții și enoriașii care au sosit cu alai direct de la biserica, fluturând tricolorul. Au susținut cântece şi poezii patriotice elevii școlii gimnaziale Ioan Mihu Vinerea, însoțiți de cadrele didactice.

La Cugir au participat un sobor de preoți împreună cu enoriași pentru susținerea momentelor religioase. Momentele de cântece și poezii au fost susținute de Corul Școlii Iosif Pervain și elevii de la Cercul de Teatru al Centrului Cultural Cugir.

Cu ocazia comemorării s-au depus coroane din partea Primăriei şi a Consiliului Local Cugir, Asociației Veteranilor de Război şi a formațiunilor politice din oraş.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir