cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Adolescent din Cugir umilit, bătut și îngenunchiat de trei tineri, în timp ce-i strigau „Cine-i şmecheru’ tău?”

Adolescent din Cugir umilit, bătut și îngenunchiat de trei tineri, în timp ce-i strigau „Cine-i şmecheru’ tău?”

Publicat în 18.01.2019 la ora 18:20

În ultima perioadă încep să iasă la iveală tot mai multe cazuri de violență în rândul tinerilor, care de cele mai multe ori pot să le pună viața în pericol.

Este și cazul filmului de mai jos, în care trei tineri, posibil din Cugir, lovesc și umilesc un adolescent. L-au pus în genunchi, au filmat tot ce s-a întâmplat și au postat pe internet.

În imagini se poate observa cum tânărul este obligat să îi sărute blugii unuia dintre agresori în timp ce aceștia îi strigau „Cine-i şefu’ tău? Cine-i şmecheru’ tău?”

Filmul a fost publicat pe rețeaua de socializare Facebook. Se pare că tinerii sunt din Cugir, acesta fiind al doilea caz de violență în rândul tinerilor, întâmplat în ultimele zile în județul Alba.

Cirește și Elev de la Liceul Agricol din Ciumbrud lovit cu pumnul, în plină stradă. Adolescentul a ajuns la spital cu răni în zona feței

”Am făcut verificări, am identificat atât victima, cât și agresorii, iar victima a fost invitată la poliție, dar nu a depus plângere. Băiatul a declarat că totul s-a întâmplat din joacă și că filmul este mai vechi. Verificările continuă în acest caz”, a declarat reprezentantul IPJ Alba.

Acest articol a fost citit de 3107 ori

4.5
02

Comentarii

Un Comentariu la Adolescent din Cugir umilit, bătut și îngenunchiat de trei tineri, în timp ce-i strigau „Cine-i şmecheru’ tău?”

  1. Andreea Răspunde

    18.01.2019 la 18:58

    Esti un idiot Tonelule…trebuia sa depui plangere…chiar daca ti frica sa stii ca așa nu rezolvi nimic…o sa continue cu chestii de genu si tu tot la mana lor o sa fii…pacat de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.