cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Activităţi creative sub semnul Sărbătorilor de iarnă la Colegiul Național „David Prodan’’ din Cugir

Activităţi creative sub semnul Sărbătorilor de iarnă la Colegiul Național „David Prodan’’ din Cugir

Publicat în 09.12.2015 la ora 21:57

activitati-elevi-cugir-dec-2015La Cabinetul de Documentare și Informare (C.D.I.) de la Colegiul Naţional „David Prodan’’ din Cugir  au răsunat astăzi glasurile vesele ale elevilor strânşi  sub semnul Sărbătorilor de iarnă.

Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Singidava’’ şi cei ai Colegiului ,,David Prodan’’ au desfăşurat împreună o acțiune aflată în planul activităţilor din cadrul proiectului de parteneriat educaţional  ,,Dezvoltare prin creaţie “,  încheiat între cele două unităţi de învăţământ amintite. Ajutaţi de colegii liceeni, copiii de gimnaziu au rezolvat pe grupe, puzzle cu poezii de Crăciun pe care mai apoi le-au recitat, au realizat desene de iarnă, ornamente şi  felicitări de sărbători, care au fost expuse ulterior pe panourile CDI, pentru a fi admirate de colegii lor.

Proiectul în derulare , are ca scop dezvoltarea abilităţilor de comunicare , a simţului practic şi creativ al elevilor, a spiritului de lucru în echipă, astfel încât să ducă la îmbunătăţirea  în şcoli a culturii  democratice bazată pe respect reciproc şi toleranţă. Acțiunea a fost sprijinită de prof. Florica Adam, Florina Bran-Koller şi Tatiana Ungurianu.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 116 ori

Activităţi creative sub semnul Sărbătorilor de iarnă la Colegiul Național „David Prodan’’ din Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.