cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Acțiune de igienizare și ecologizare a Stadionului „Parc” din Cugir

Acțiune de igienizare și ecologizare a Stadionului „Parc” din Cugir

Publicat în 06.11.2019 la ora 20:35

În cursul zilei de ieri, 5 noiembrie 2019, mai mulți copii de la grupele de juniori ale celor două cluburi sportive din Cugir, coordonați de către antrenorul Marius Neagu, s-au implicat într-o amplă acțiune de ecologizare ș igienizare a Stadionului „Parc” din localitate.

„Înarmați” cu materialele și uneltele necesare (mănuși și saci de depozitare), mici sportivii au strâns resturile menajere și ambajele, atât în zona tribunelor stadionului, a căilor de acces și circulație, precum și a zonelor înconjurătoare.

„Dorim să le mulțumim pentru implicare tuturor celor prezenți astăzi la această acțiune, mai ales copiilor, care prin astfel de acțiuni sunt stimulați să colecteze selective deșeurile, și să înțeleagă importanța conservării unui mediu curat și sănătos. Stadionul Parc chiar dacă nu mai este acum în actualitate, datorită numărului mic de activități sportive desfășurate aici, reprezintă pentru suporteri o a doua casă și este datoria fiecăruia dintre noi să contribuim la întreținerea, conservarea sa”, a fost mesajul de mulțumire transmis la unison de cele două cluburi Metalurgistul și CSO Cugir.

Acest articol a fost citit de 165 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.