cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Acţiune caritabilă demarată de Clubul Impact „Amicii de la 40” de la Colegiul Naţional „David Prodan’’ din Cugir

Acţiune caritabilă demarată de Clubul Impact „Amicii de la 40” de la Colegiul Naţional „David Prodan’’ din Cugir

Publicat în 17.11.2015 la ora 9:03

actiune-caritabila-cugir-nov-2015Clubul Impact „Amicii de la 40” de la  Colegiul  National „David Prodan” din Cugir, a lansat pe data de 10 noiembrie 2015, în  cadrul consiliului profesoral, proiectul „Fii amic cu noi!”.

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Fundaţia „Noi Orizonturi” din Cluj-Napoca, în cadrul campaniei naţionale „Eu sunt de Impact!”

În cadrul proiectului, membrii clubului şi-au propus să ajute Asociaţia „Raul Cosmin – pentru copii şi tineri cu dizabilităţi”  prin activităţi de strângere de fonduri , recondiţionarea mobilierului şi reamenajarea spaţiului în care îşi desfăşoară activitatea această asociaţie.

Pentru a strânge fonduri, membrii clubului Impact au confecţionat decoraţiuni  pe care le oferă în schimbul donaţiilor. De asemenea, „tinerii Impact” s-au oferit să desfăşoare activităţi de voluntariat  în cadrul Asociaţiei şi să ajute la organizarea spectacolului caritabil „Diferiţi dar egali!”,  spectacol ce se va desfăşura la Casa de Cultură Cugir,  în data de 22 noiembrie 2015. Elevii sunt îndrumaţi de profesoarele Serafina Oargă şi Ioana Scânteie.

Cei care doresc sa facă donaţii, o pot face  în contul Asociaţiei de la Banca Transilvania :RO 03BTRLRONCRT 0262523701.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 315 ori

Acţiune caritabilă demarată de Clubul Impact „Amicii de la 40” de la Colegiul Naţional „David Prodan’’ din Cugir
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.