cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Acţiune a poliţiştilor din Cugir, sprijinită de mascaţi

Acţiune a poliţiştilor din Cugir, sprijinită de mascaţi

Publicat în 17.03.2013 la ora 13:06

În noaptea de 16/17 03 2013, intre orele 22.00-24.00, Politia Orasului Cugir a organizat o actiune ce a avut drept scop prevenrea faptelor antisociale, combaterea volentei si a furturilor, mentinerea unui climat de ordine si de siguranta civca pe raza localitatii. O actiune la care au participat si poltisti de la rutiera  si ai Serviciului de actiuni speciale, apartinand IPJ Alba.

Echipele de politisti însoţite de mascati si patru autospeciale, coordonate de comisarul sef Calin Mihail Ioaneş -adjunct al sefului Politiei Cugir au verificat mai multe localuri publice, cluburi si discoteci de pe stazile: Alexandru Sahia, Victoriei, Raul Mic, Vinerea,Targul de animale si au organizat filtre de control pe principalele artere de crculatie ale orasului. Potrivit comisarului sef Calin Ioanes au fost aplicate 24 de contraventii in baza OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, sanctiuni acordate ca urmare a incalcarii unor norme ale acestui act normativ.

,,A fost inca o actiune reusita la care au participat 24 de persoane, un demers pe care dorim sa-l continuam si pe viitor astfel incat sa putem preveni si combate orice fapta care se afla in contradictie cu legea”, a precizat adjunctul sefului Politiei Cugir.

foto: arhivă

Facebook 

Acest articol a fost citit de 261 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.