cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » ACF Metalurgistul Cugir este cu sufletul alături de antrenorul Cristian Coroian şi îi mulţumeşte lui Marius Opric

ACF Metalurgistul Cugir este cu sufletul alături de antrenorul Cristian Coroian şi îi mulţumeşte lui Marius Opric

Publicat în 07.08.2015 la ora 11:16

coroian-2015Gravele probleme de sănătate acuzate în ultima perioadă de antrenorul Cristian Coroian au bulversat echipa Metalurgistul Cugir, care s-a văzut în imposibilitatea de a mai conta, din motive obiective pe „Coro”, internat la Cluj-Napoca, după ce a trecut prin momente dramatice.

Până la revenirea acestuia, sperăm cât mai grabnică, oficialii cugireni au apelat la sprijinul lui Marius Opric, care şi-a arătat disponibilitatea de a pune umărul şi a sprijini clubul în aceste clipe dificile.

Metalurgistul şi-a explicat punctul de vedere printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, poziţie pe care v-o prezentăm în cele ce urmează: „Intreaga familie ACF Metalurgistul Cugir este cu sufletul alaturi de antrenorul nostru, domnul Cristian Coroian caruia ii dorim o refacere cat mai rapida, multa sanatate si il asteptam alaturi de noi cat mai repede ! Pana atunci un important membru al Familiei Metalurgistul, un OM in adevaratul sens al cuvantului, un prieten care a fost mereu alaturi de noi cu sfaturi si chiar fizic in momentele dificile pe care Metalurgistul le-a trait in trecut va conduce antrenamentele si meciurile alaturi de secundul nostru Lucian Itu ! Nu mai are nevoie de nici o prezentare suplimentara, a facut mereu parte din familia noastra si cu siguranta il cunoasteti: domnul Marius Opric este alaturi de noi!”

Acest articol a fost citit de 270 ori

ACF Metalurgistul Cugir este cu sufletul alături de antrenorul Cristian Coroian şi îi mulţumeşte lui Marius Opric
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.