cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Absolvenții cursurilor postuniversitare de Securitate Ecologică de la Cugir si-au susținut lucrările de disertație

Absolvenții cursurilor postuniversitare de Securitate Ecologică de la Cugir si-au susținut lucrările de disertație

Publicat în 12.05.2013 la ora 19:57

Departamentul Formare Profesională, din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca a organizat la Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu” Cugir, în zilele de 10 şi 11 mai, examenul de absolvire a cursurilor postuniversitare, în domeniul Securităţii Ecologice.

Securitatea-Mediului-CugirEste finalul unui demers, aparţinând Centrului pentru Promovarea Antreprenoriatului în domeniul Dezvoltării Durabile înfiinţat la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, în cadrul căruia 44 de persoane au urmat timp de cinci luni, cursuri de Securitate Ecologică.

Cursurile au început în 10 noiembrie 2012 şi s-au finalizat pe data de 13 martie, a.c, fiind susţinute de personalităţi din mediul de afaceri şi academic cu experienţă în domeniul antreprenoriatului şi al dezvoltării durabile, majoritatea profesori de la Universitatea tehnică din Cluj-Napoca.  După epuizarea cursurilor, în perioada 18-27 aprilie au avut loc examene/colocvii la un număr de 8 discipline pe diverse probleme care ţin de materia studiată pe parcursul a 336 de ore.

În cadrul examenului de absolvire a cursului postuniversitar, desfăşurat în perioada 10-11 mai la Colegiul Tehnic “ID Lăzărescu” Cugir s-au prezentat şi au susţinut individual lucrarea de disertație, în faţa comisiei, toţi cei 44 de cursanţi.

Comisia de examinare a fost formată din: Prof. dr. ing. Valer Micle, Conf. dr. ing. Mihai Emil Riţi, Dr. ing. Adrian Diniţă, Dr. ing. Gligor Oltean. Absolvenţii vor primi Diplome de absolvire şi pot deveni specialişti în diverse structuri organizatorice-firme, companii multinaţionale, administraţii locale şi agenţii descentralizate cu responsabilităţi în domeniul securităţii mediului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 283 ori

Absolvenții cursurilor postuniversitare de Securitate Ecologică de la Cugir si-au susținut lucrările de disertație
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *