cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Absolvenții claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-au luat rămas-bun de la colegi, profesori și diriginți

Absolvenții claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-au luat rămas-bun de la colegi, profesori și diriginți

Publicat în 09.06.2017 la ora 22:45

Absolvenții claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir s-au despărțit, astăzi, de profesorii care le-au îndrumat pașii în ultimii ani, de colegii cu care au împărțit bucuriile cât și care se pregătesc acum de cea mai frumoasă „aventură” a adolescenței care este LICEUL.

Ceremonia de încheiere a anului școlar pentru absolvenții celor cinci clase de a VIII-a a început vineri dimineața, la ora 09.00, în curtea instituției de învățământ. Au luat parte la eveniment, pe lângă elevi, inspectorul general adjunct al ISJ Alba, Monalisa Borza(profesor la una dintre dclasele a VIII-a), directorul și directorulul adjunct ai școlii, profesoarele Floare Vlasea, respective Stela Predescu, cadre didactice.

În cadrul festivității, cei mai buni dintre elevi au fost premiați – cei care au obţinut rezultate bune și foarte bune la învăţătură, iar apoi elevii de clasa a VIII-a au desfășurat, conform tradiţiei, ceremonia de înmânare a cheii către colegii mai mici și au reprezentat câte un repertoriu muzical specific fiecărei clase.

Trei dintre elevele clasei a VIII-a (Cojoc Diana, Mateescu Gabriela și Negoițescu Andreea – șefe de promoție (eleve de nota 10), au vorbit despre secretele performanțelor obținute și au transmis îndemnuri pentru colegii lor de școală.

Așa cum era de așteptat, școlarii nu și-au putut stăpâni emoțiile, iar lacrimile nu au încetat să apară. Părinţi, bunici, rudenii, prieteni cu buchete de flori – cu toții au fost alături de elevi la acest sfârșit de drum. Urmează evaluarea națională și admiterea la liceu sau școala profesională, pe baza criteriilor stabilite de Ministerul Educației.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 266 ori

Absolvenții claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-au luat rămas-bun de la colegi, profesori și diriginți
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.