cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » A treia victorie consecutivă pentru Coroian şi compania: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 3-1 (1-1)

A treia victorie consecutivă pentru Coroian şi compania: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 3-1 (1-1)

Publicat în 24.04.2015 la ora 19:32

Sanatatea-Cluj-Metalurgistul-CugirMetalurgistul Cugir a întâlnit în această după-amiază, pe arena CSO din Cugir, pe Sănătatea Cluj, penultima clasată a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Elevii antrenaţi de Cristian Coroian s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1), prin golurile marcate de Şuteu (29), Goronea (73) şi Şt. Radu (85) pe când golul de onoare al clujenilor a fost marcat de Negrea (24). Cu această victorie, Metalurgistul Cugir a adunat 40 de puncte în clasament, reuşind al 3-lea succes consecutiv.

Deşi partida se anunţa una uşoară pentru cugireni, având în vedere locurile di nclasament pe care le ocupă cele două echipe, meciul nu a fost unul facil, iar „viruşii verzi” le-au pus probleme lui Itu şi colegilor acestuia. Ba mai mult; Sănătatea Cluj a reuşit să deschidă scorul în min. 24 prin Negrea, care a fructificat primul atac al echipei sale şi l-a învins pe Gurincu cu un şut imparabil. Avantajul oaspeţilor nu a durat decât 5 minute, pentru că Şuteu a egalat în min. 29, cu o lovitură de cap, fiind ajutat şi de portarul advers care a scăpat balonul din braţe. Rezultatul de egalitate s-a păstrat pe tabelă până în min. 73, când Goronea a marcat un eurogol şi a majorat scorul pentru Metalurgistul Cugir, care a controlat întreaga partidă. Tabela a fost închisă în min. 82, când Şt. Radu a punctat pentru 3-1, acesta profitând de o neatenţie în defensiva adversă după un şut deviat, plasând uşor balonul în poartă.

• Bogdan Petric: „Ne aşteptam la un meci dificil”

Bogdan Petric, directorul sportiv al echipei Metalurgistu lCugir este fericit pentru cele 3 puncte câştigate ş ia precizat că întrec colectivul formaţiei de sub Drăgana se astepta la o reprezentaţie puternică a „viruşilor verzi”. „Ne aşteptam la un joc dificil însă până la urmă  important este că am câştigat cele 3 puncte. Sănătatea este o echipă care a fost învinsă în min. 91 de liderul FCM Baia Mare şi astăzi s-a dovedit o nucă tare. Mulţumim spectatorilor care din nou au fost alături de noi în număr destul de mare”, a precizat Bogdan Petric.

• Cristian Coroian: „Am câştigat, dar prestaţia a lăsat de dorit”

Tehnicianul celor de la Metalurgistul Cugir, Cristian Coroian nu a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi, însă a ţinut să îi felicite pe aceştia pentru cele 3 puncte câştigate. „Am câştigat un meci important deşi am jucat slab şi am marcat 3 goluri norocoase. Spre deosebire cu partica contra celor de la Zalău nu am fost concentraţi la joc şi ne-am trezit conduşi pe tabelă. Este a treia victorie consecutivă, dar astăzi prestaţia noastră a lăsat de dorit. I-am mai dat o şansă lui Cîrstean prin prisma calităţilor pe care le are, a revenit lângă noi şi sper să fi învăţat din greşeli. M-a surprins prezenţa lui Alex Păcurar în distribuţia adversă, fotbalist care, cred eu mai are un cuvânt de spus la nivelul Ligii I”Tehnicianul celor de la Metalurgistul Cugir, Cristian Coroian, a afirmat Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Experimentatul Alex Păcurar, în distribuţia „viruşilor verzi”

La Sănătatea Cluj a debutat contra Metalurgistului Cugir un fotbalist cu state vechi pe prima scenă a fotbalului din România. Alex Păcurar, jucător cu un CV de invidiat a jucat astăzi, primul meci pentru echipa din Liga a III-a. Acesta a îmbrăcat pentru prima dată tricoul „viruşilor verzi” după ce şi-a trecut în cont echipe precum U Cluj, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti sau CSKA Sofia.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Bold (77, Necşulescu), Itu, Gugu, Şt. Radu, Neagu, Ispas (35, Negru), Olteanu, Şuteu (65, Tăban), Iovănescu (55, Cîrstean), Goronea. Rezerve: Lăncrănjan –  Kilin, Pîntea.

Sănătatea Cluj (antrenor Marius Semeniuc): Tudoran – Balatici, Crişan, Chis, Siecoban, Lupu, B. Cristea, Vescan, Ţene, Al. Păcurar, Negrea. Rezerve: Bencze – Domuţa, Nicula, Horgoş.

Acest articol a fost citit de 251 ori

A treia victorie consecutivă pentru Coroian şi compania: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 3-1 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.