cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » A patra victorie la rând pentru trupa lui Coroian: Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-2)

A patra victorie la rând pentru trupa lui Coroian: Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-2)

Publicat în 01.05.2015 la ora 21:19

metalurgistul-cugir-sep-2014Metalurgistul Cugir a învins astăzi, în deplasare, pe Avântul Reghin în etapa a XXII-a a Ligii a 3-a, scor 2-1 (2-1) și a urcat pe poziția a treia a ierarhiei Seriei a V-a.

Lipsită de serviciile căpitanului Lucian Itu (bolnav), formația de sub Drăgana s-a impus grație golurilor semnate de Tăban (6) și Șt. Radu (26). „Un meci specific nouă, o partidă pe care am controlat-o dar apoi ne-am temut în final. Am ratat foarte mult, ocazii imense în care puteam să ne distanțăm pe tabelă și să închidem meciul. Sunt bucuros că am câștigat, am realizat o victorie meritată și că am ajuns pe treapta a treia a podiumului”, a declarat antrenorul Cristian Coroian.

Cu a 4-a victorie consecutivă, formația condusă de Cristian Coroian a acumulat 43 de puncte și a depășit FC Zalău, învinsă de Sănătatea Cluj. Scorul a fost deschis de Tăban (6) – după o acțiune ratată de Cîrstean (blocat de portar). Gazdele au replicat și au egalat în minutul 22 (la o fază suspectă de ofsaid), prin V. Stoica.

Meciul s-a încins și peste numai 4 minute, Șt. Radu a marcat a doua rundă consecutiv (cu capul după un corner)

• În inferioritate, din minutul 67, după eliminarea lui Gugu

Pe lângă oportunitatea lui Cîrstean, Tăban a mai trimis în bară, iar după ce partida s-a echilibrat și amfitrionii au lovit una dintre barele porții lui Gurincu.

S-a jucat pe muchie de cuțit și după pauză, mai ales în ultima jumătate de oră, când vizitatorii au rămas în inferioritate după eliminarea fundașului Gugu (min. 67, pentru cumul de avertismente). Avântul s-a aruncat în atac, dar reduta cugireană a rezistat, în ciuda presiunii.

Am muncit mult pentru aceste trei puncte. Am început foarte bine, dar apoi ne-am complicat. E bine că am realizat o nouă victorie. Îl felicit pe Piko pentru prestația de astăzi„,  a spus președintele Ciprian Pahone.

Au evoluat echipele:

Avântul: V. Negru – Inta, R. Dan, Merdariu, Echim, Ungur, Luca, V. Stoica, L. Moldovan, Truță, V. Petra; rezerve S. Chirilă, Keresztes, Oct. Moldovan, Lostum, Csog, Dumbrăvean, Deszi. Antrenor Cristian Merdariu

Metalurgistul: Gurincu – Bold, Șt. Radu, Gugu, Medeșan – Avramescu, Olteanu (81, Șuteu), Piko, M. Neagu, Tăban (69, E. Negru), Cîrstean (74, Necșulescu); rezerve Lăncrănjan, Iovănescu, Cr. Kilin, G. Goronea.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 195 ori

A patra victorie la rând pentru trupa lui Coroian: Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-2)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.