cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » A fost înmormântat Lucian Farcaș, tânărul de 36 de ani din Cugir decedat în tragicul accident de motocicletă petrecut în Germania

A fost înmormântat Lucian Farcaș, tânărul de 36 de ani din Cugir decedat în tragicul accident de motocicletă petrecut în Germania

Publicat în 10.06.2018 la ora 19:49

O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca un tânăr de 36 de ani din Cugir, plin de viaţă şi cu multe visuri nerelizate încă să părăsească această lume.

Ziua de duminică a fost tristă pentru familia, prietenii şi cunoscuţii lui Lucian “Giovany” Farcaș, de 36 de ani care a pierit în accidentul de sâmbăta trecută, din Germania, după ce a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea și a derapat într-un lan de la marginea drumului. Cu toţii aveau obrajii udaţi de lacrimi şi cu toţii se întrebau „De ce Giovany?“.

La ora 12.00, bikeri din Deva, Simeria, Hațeg, Hunedoara, Alba Iulia, Sebeș și Cugir s-au întânit la intrarea în oraș de unde au plecat în coloană spre capela unde era depus trupul neînsuflețit al camaradului lor.

La cimitirul bisericuței din deal, acolo unde Giovany îşi va dormi somnul de veci, cortegiul a turat, pentru ultima oară, motocicletele pentru prietenul lor. În afară de membrii familiei, care nu mai aveau nici lacrimi şi nici puterea să-i mai strige numele, prietenii lui Lucian erau cu toţii marcaţi de pierderea suferită. Aceştia i-au stat alături până când sicriul cu trupul neînsufleţit a fost coborât în groapă.

Nu este primul tânăr din Cugir, îndrăgostit de motoare, care ştia unde-l poate duce pasiunea lui. Prietenii motociclişti au stat, astăzi, încă o dată, pentru un ultim rămas-bun, în urma unui sicriu în care se află un prieten drag.

Au adus un ultim omagiu atât pentru Giovany, dar și pentru alți motocicliști din Cugir care şi-au pierdut viaţa în accidente cumplite, iar motoarele turate „au plâns” pentru dragii lor prieteni, la fel ca şi cei care i-au cunoscut şi i-au apreciat: Marius Cureleac “Costello”(d. 28.10. 2007), Adrian Jibotean (d. 28.10. 2017), Măgureanu Dan “Aspy” (d. 4.03.2008), Opriș Adrian (d. 30.09.2015).

Acest articol a fost citit de 2849 ori

A fost înmormântat Lucian Farcaș, tânărul de 36 de ani din Cugir decedat în tragicul accident de motocicletă petrecut în Germania
2.5 (50%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.