cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » A ajuns parculețul din strada Alexandru Sahia Nr. 27 proprietate privată?

A ajuns parculețul din strada Alexandru Sahia Nr. 27 proprietate privată?

Publicat în 11.05.2020 la ora 13:43

A ajuns parculețul din strada Alexandru Sahia Nr. 27 (cunoscut pe vremuri ca „la sălci” sau „mozaic”) proprietate privată?

Asta se întreabă mai mulți posesori de animale de companie din zonă cărora le-a fost interzis accesul în părculeț de către un grup de vârstnici, care au montat pe copaci chiar și afișe prin care anunță că este „interzis accesul persoanelor cu câini”.

Un cititor al cugirinfo.ro ne-a contactat și ne-a relatat despre acestă „anomalie”, prin care accesul pe un domeniu public al statului este interzis de către persoane particulare care nu au nimic de a face cu Primăria Cugir, singura în măsură să dispună astfel de decizii și numai prin Hotărâri de Consiliu Local.

Dar iată ce ne-a scris cititorul nostru: „Aș dori ca prin intermediul site-ului dumneavoastră să aduc la cunoștința Primăriei Cugir că un grup de vârstinici din zonă s-au făcut stăpâni pe un domeniu care nu le aparține și ne interzic accesul în părculețul situat pe strada Alexandru Sahia Nr. 27, dacă suntem însoțiți de un animal de companie. Mai mult decăt atât au montat pe copaci afișe prin care ne atenționează să nu mai intrăm însoțiți de câini. Este legal să facă așa ceva? Înteleg că poate unii proprietari de câini nu strâng excrementele acestora dar eu am facut-o de fiecare dată și le-am arătat persoanelor în cauză că am săculețul cu mine. Nu mi se pare normal ca persoane particulare să-și aroge dreptul de a interzice accesul câinilor în acel perimetru și de accea solicit Primăriei Cugir să clarifice situația”.

 

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1337 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.