cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » 91 de elevi și profesori din Cugir au fost recompensați de administrația locală, pentru rezultatele obținute la concursurile județene și naționale

91 de elevi și profesori din Cugir au fost recompensați de administrația locală, pentru rezultatele obținute la concursurile județene și naționale

Publicat în 14.06.2019 la ora 22:25

Primăria Cugir a premiat astăzi performerii orașului, în cadrul Galei Performerilor ce a avut loc la Centrul Cultural Cugir.

91 de elevi și profesori au primit recunoașterea și aprecierea administrației locale, fiind recompensați pentru rezultatele școlare din anul 2018-2019 cu premii în bani, diplome și un Catalog al performerilor.

Premiile au fost oferite de primarul, Adrian Teban și Viceprimarul, Călin Furdui. Edilul Cugirului i-a felicitat pe tinerii meritorii și profesorii lor și și-a exprimat speranța , ca la finalul studiilor universitare, actualii performeri se vor întoarce în Cugir, pentru că orașul are nevoie de fiecare dintre ei.

Cugirul se mândrește în acest an școlar cu 6 elevi cei mai buni din fiecare școală, 16 performanțe la etapele naționale, 17 la etapele județene și 8 premii sportive (31 de elevi), precum și 25 de profesori care, prin pregătirea oferită, au făcut posibile aceste rezultate.

Acest articol a fost citit de 401 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.