cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » 60 de locuri de parcare în plus pentru cugireni

60 de locuri de parcare în plus pentru cugireni

Publicat în 04.10.2013 la ora 10:00

locuri-parcare-cugirPreocupările Primăriei Cugir pentru amenajarea urbei de la poalele Drăganei se manifestă şi în creşterea numărului de parcări, o necesitate pentru nevoile tot mai mari ale localităţii.

De mai bine de cinci ani, în baza unei hotărâri date de Consiliul Local, numărul parcărilor a crescut în fiecare an. Din cele mai bine de 500 de locuri aprobate atunci de către legislativul local, mai bine de 75% au fost realizate în mai toate cartierele oraşului. În urmă cu câteva zile, constructorii se aflau pe strada Mureşului, într-o ofensivă contra cronometru, hotărâţi să finalizeze până la jumătatea lunii octombrie mai bine de 60 de parcări, iar potrivit declaraţiilor edililor, până la 1 decembrie a.c., să termine atât trotuarele cât şi carosabilul care face legătura cu strada Ion Creangă. Administraţia cugireană doreşte ca în funcţie de condiţiile de afară să “atace” şi alte străzi care sunt cuprinse în programul aprobat pentru amenajare de noi locuri de parcare.

C. P.

Acest articol a fost citit de 644 ori

60 de locuri de parcare în plus pentru cugireni
Acordă o notă articolului

Comentarii

2 Comentarii la 60 de locuri de parcare în plus pentru cugireni

 1. toruste claudiu Răspunde

  04.10.2013 la 13:06

  De ce toate strazile se paveaza,se fac parcari.iar pe str.Constructorul,nr,3,vis-a-vis de cladirea “Metalul” de atatia ani,nu se face nimic?Dar e posibil asa ceva?Sunt o gramada de copii care trec pe aici cand merg la scoala,iar noi,locatarii sc.B,tot timpul cand ploua trebiue sa ne ferim,daca se poate,de noroi si apa.La cealalta scara au pavat aleea din fata blocului la sc,B,nu?Cand au fost alegerile,au venit si ne-au batut la usa ca sa-i votam si ne-au promis ca se rezolva totul.Minciuni,ca doar atat pot sa spuna

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. locuitor din cugir Răspunde

  04.10.2013 la 17:07

  desigur am vazut si cate locuri de parcare s-au creat in urma amenajarii strazii “principale” la piata de sus

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *