cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » 53 de jucători au luat startul la ce de-a VIII-a ediţie a „Transavia Golf Cup” desfăşurată la Pianu de Jos

53 de jucători au luat startul la ce de-a VIII-a ediţie a „Transavia Golf Cup” desfăşurată la Pianu de Jos

Publicat în 19.05.2014 la ora 12:30

transavia-golf-2014Clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos a găzduit sâmbătă, 17 mai 2014, cea de-a opta ediţie a Cupei Transavia la golf care a lansat şi în acest an invitaţia la joc tuturor pasionaţilor de acest sport nobil, reunind concurenții în jurul unui numitor comun: golful, pasiunea tuturor.

Competiţia, devenită un punct de referinţă în calendarul competiţional al Clubului „Paul Tomiţă”, a avut 53 de jucători înscrişi.

Rezultatele Transavia Golf Cup ediţia VIII:

Categoria 1: Campion- Florin Vinersar ( 73 lovituri),  Vicecampion-  Emil Goța (75 lovituri)

Categoria 2: Campion- Radu Cirtina  (36 puncte), Vicecampion- Florin Popa (31 puncte)

Categoria 3: Campion- Stelian Aldea  (39 puncte), Vicecampion- Ștefan Șchiopu (37 puncte)

Categoria Seniori: Campion- Radu Codrin (33 puncte), Vicecampion- Szeplaki Attila  (32 puncte)

Categoria Lady: Campion- Laura Heim (33 puncte), Vicecampion- Ana Coman (29 puncte)

Categoria Juniori: Campion- Antonio Pop (19 puncte),  Vicecampion- Paula Popa (11 puncte)

Longest Drive: Florin Vinersar (250 metri)

Nearest to The Pin: Florin Dăbuleanu ( 1,68 metri)

Compania Transavia susține și în acest an promovarea golfului în rândul tinerilor jucători și a oferit și în acest an  2 vouchere speciale pentru categoria Junior: 1 voucher in valoare de 400 lei  pentru campion si 1 voucher in valoare de 250 lei pentru vicecampion,  pentru achiziționarea de articole golf.

În cadrul evenimentului, a avut loc și un concert live oferit de Trupa 1 minut.

• Despre Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu, iar în anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României.

Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Cei 23 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă.

Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia).

Fondatorul şi directorul general al grupului  este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România. Cei peste 1.500 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.

Acest articol a fost citit de 277 ori

53 de jucători au luat startul la ce de-a VIII-a ediţie a „Transavia Golf Cup” desfăşurată la Pianu de Jos
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.