cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 350 de persoane au petrecut o seară de neuitat, la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de administrația locală din Cugir

350 de persoane au petrecut o seară de neuitat, la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de administrația locală din Cugir

Publicat în 09.03.2019 la ora 16:35

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită, ca în fiecare an și de către administrația locală a orașului Cugir, care împreună cu Centrul Cultural au reușit să le surprindă plăcut pe doamnele și domnișoarele din localitate.

La eveniment au participat aproximativ 350 de persoane care au petrecut o seara frumoasă la Cantina Centrului cultural, cu muzică bună, momente artistice și surprize plăcute.

În deschidere, gazda evenimentului, primarul Adrian Teban le-a urat la mulți ani tuturor femeilor, exprimând respectul și considerația din partea administrației locale.

Pe lângă cuvintele frumoase, edilul Cugirului împreună cu viceprimarul Călin Furdui, Administratorul Public Marius Jibotean și consilierii locali prezenți au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor din sală. Organizatorii au dorit să mulțumească toate gusturile. astfel că muzica populară a fost interpretată de către Robert Tarnaveanu, acompaniat de Taraful Centrului Cultural, iar programul de ușoară a fost oferit de trupa The Puzzles.

Un moment cu totul deosebit a fost reprezentat de prestația acestei trupe, avandu-l ca solist pe violonistul albaiulian Liviu Cernat.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 469 ori

350 de persoane au petrecut o seară de neuitat, la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de administrația locală din Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.