cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 300 de doamne şi domnişoare au participat la petrecerea organizată de primărie la Casa de Cultură din Cugir

300 de doamne şi domnişoare au participat la petrecerea organizată de primărie la Casa de Cultură din Cugir

Publicat în 10.03.2014 la ora 17:21

petrecere-primaria-cugir-8-martie-2014Surprize pe bandă rulantă pentru cele aproximativ 300 de doamne şi domnişoare care au participat la petrecerea organizată de Primăria Cugir și Casa de Cultură, cu ocazia Zilei Femeii.

Chiar de la intrarea în cantină, reprezentantele sexului frumos au descoperit o sală modernă, cu pardoselile acoperite cu mochete, cu două ringuri de dans din parchet laminat, străjuite de stâlpi tapeţaţi şi frumos împodobiţi. Lucrările de modernizare au fost urgentate astfel încât, de ziua lor, invitatele să se bucure de un cadru plăcut şi rafinat.

Programul artistic a debutat cu un moment dedicat mamelor de către copiii Cercului de canto şi chitară al Casei de Cultură, urmat de dansuri de societate oferite de copiii asociaţiei ProDance Cugir.

De departe, cea mai mare surpriză pregătită de conducerea primăriei a reprezentat-o prezenţa trupei Talisman care a făcut furori în rândul celor aproape 300 de femei, ajungând la inimile lor cu celebrele melodii “De ziua ta iubito”, “Numai una”, “Pe umeri pletele-i curg râu”. Mega-show-ul făcut de solistul Alin Oprea, solo-urile de chitară şi percuţie ale instrumentiştilor trupei Talisman au creat o atmosferă incendiară în rândul doamnelor şi domnişoarelor prezente.

Şi pentru că publicul a fost extrem de diferit ca vârstă şi pasiuni muzicale, organizatorii s-au asigurat că toate doleanţele participantelor în materie de muzică vor fi implinite. Asftel,  taraful Casei de Cultură, împreună cu Cristian Fodor şi Ionela Dărab au reuşit umple ringul de dans, contribuind la buna dispoziţie a celor prezente.

Chiar dacă  primarul, Adrian Teban nu a putut fi prezent, fiind plecat la Atena, la Summit-ul European al Regiunilor şi Oraşelor, doamnele şi domnişoarele au primit din partea domniei sale şi a consilierilor locali liberali câte o floare, în semn de preţuire. Una peste alta, petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Cugir şi Casa de Cultură a fost una reuşită, succesul fiind garantat de muzica bună, mâncarea gustoasă, servirea excelentă şi  decorul plăcut”, a precizat reprezentantul administrației locale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 590 ori

300 de doamne şi domnişoare au participat la petrecerea organizată de primărie la Casa de Cultură din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *