cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » 21 de absolvenți ai Școlii postliceale de asistenți medicali și farmaciști „Med-Farm Speranța” din Cugir au încheiat cursurile

21 de absolvenți ai Școlii postliceale de asistenți medicali și farmaciști „Med-Farm Speranța” din Cugir au încheiat cursurile

Publicat în 10.06.2017 la ora 10:51

Ieri, 9 iunie 2017, asistenții medicali și farmaciști de la Școala „Med-Farm Speranța’’ Târgu Mureș – filiala Cugir,  au cântat „Gaudeamus Igitur’’, încheind ciclul de trei ani de pregătire necesari calificării.

În prezenţa directorului şcolii, dr. în Farmacie, Ioan Rad – prof. gradul I la Facultatea din Târgu. Mureş, a directorului administrativ Ioan Rad,  a cadrelor didactice, a familiilor și a prietenilor prezenți la festivitate, cei 21 de absolvenți ai celor două specializări medicină generală și farmacie au primit diplomele.

În cuvântul său către absolvenți, directorul școlii, prof. dr. Ioan Rad a spus că este ,”impresionat  de dorința lor  de a se pregăti cât mai bine pentru această nobilă meserie’’,  pregătire teoretică și practică datorată cadrelor didactice dintre care amintim pe dr.Boruah Terezia, dr. Flavius Roșian, dr. Claudiu Hăprian, Stirb Nedel Viorica, Rad Sergiu, Bur Miron, Stoica Mihaela, Rosu Diana,  Camelia Costinaș, Floare Pascu,  Drogoțel Tuțica și a dirigintei Luminița Bara. Dascălii au adresat felicitări și urări de succes, sfaturi de urmat pentru cei ce își vor dedica anii în ajutorul celor suferinzi, ținând cont de sfatul lui Hippocrate, al cărui jurământ tocmai l-au depus: „tratăm bolnavul, nu boala!”

După finalizarea studiilor, oportunităţile de încadrare sunt atât în diferite secţii din spital: cardiologie, pediatrie, neurologie, interne, chirurgie, cât și  la cabinet medic de familie, clinici private sau  la  farmacii, depozite farmaceutice, fabrici de medicamente, atât în țară cât și în Europa, cursurile fiind recunoscute internațional.

Școala postliceală așteaptă toate persoanele interesate  la localul instituţiei „Singidava” de pe strada Ghe. Asachi, pentru înscrierea în anul de învăţământ 2017-2018 sau pot lua legătura cu directorul administrativ Ioan Rad la nr tel 0722 363 014.

Ungurianu Tatiana

Facebook 

Acest articol a fost citit de 571 ori

21 de absolvenți ai Școlii postliceale de asistenți medicali și farmaciști „Med-Farm Speranța” din Cugir au încheiat cursurile
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.