Rămâi conectat

Actualitate

15 cupluri din Cugir au sărbătorit Nunta de Aur, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice – 2021

cugirinfo.ro

Publicat

în

La Cugir, 15 cupluri (din 20) care au împlinit 50 de ani de căsătorie au sărbătorit „Nunta de Aur”, eveniment organizat de Primărie și Centrul Cultural.

„Este un moment de bucurie, de mândrie și de considerație pe care avem ocazia să le  manifestăm față de cei care sunt un exemplu de loialitate, de  statornicie, de toleranță și, nu în ultimul rând, de dragoste. 50 de ani în care au învățat să fie soți,  părinți, bunici, străbunici, rămânând împreună, umăr lângă umăr,  indiferent de ceea ce viața le-a oferit. Le dorim sănătate și ani cu bucurie alături de cei dragi!”, a declarat primarul Adrian Teban.

Pentru sărbătoriți, preoții Marius Neștian și Adrian Cebotari au celebrat slujbe de binecuvântare, iar primarul Adrian Teban și viceprimarul, Călin Furdui le-a oferit în dar diplome, buchete de flori și o modestă sumă de bani.

Organizatorii au luat toate măsurile pentru ca evenimentul să se desfășoare fără riscuri, astfel că accesul a fost permis doar celor vaccinați, care au trecut prin boală în ultimele 6 luni și celor negativi la testul rapid pus la dispoziție la intrarea în sala festivă.

Cuplurile care nu au putut fi prezente, au fost vizitate de către primarul, Adrian Teban și Directorul Centrului Cultural, Diane Dobrean, după celebrarea Nuntii de AUR.

Arion Nichie și Mari

Băra Simion și Elena

Blaj Emil și Rodica-Anuța

Brînde Iuliu și Parasca

Buceag Gheorghe și Maria

Dubleș Ioan și Maria

Frâncu Zaharie și Angela

Ileasă David și Elena

Itu Constantin și Maria

Kadar Gheorghe și Irma

Levai Simion și Rodica

Marcu Ioachim și Stela

Mohai Ioan-Leventi și Marieta

Postei Nicolae și Ana

Panțuru Sandu și Marița

Simoc Aurel și Veronica

Sîrbu Gheorghe și Ana

Tirenescu Andrei și Maria Constanța Aurelia

Târlea Dumitru și Maria

Vonica Gheorghe și Mărioara.

Le dorim sănătate și fericire cuplurilor sărbătorite!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

cugirinfo.ro

Publicat

în

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

În seara aceasta a fost aprins iluminatul festiv care împodobește orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae a sosit mai repede anul acesta în orașul Cugir. Locuitorii orașului, dar mai ales copiii din localitate, au primit un cadou din partea administrației locale: aprinderea iluminatului festiv de sărbători și a bradului de Crăciun.

Evenimentul s-a desfășurat duminică seară, pe esplanada din fața Catedralei „Adormirii Maicii Domnului” din Cugir.

Ca de fiecare dată, numerotarea inversă până la momentul aprinderii miilor de luminițe a fost pornită de către primarul orașului, Adrian Teban alături de 22 de elevi performeri ai Cugirului, care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, la concursuri și olimpiade școlare.

Momentul a fost întâmpinat de cugireni cu urale și exclamații de bucurie, majoritatea din cei prezenți imortalizând momentul cu telefoanele mobile sau cu aparatele foto.

Citește și: MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Festivitatea a fost întregită de un spectacol de colinde susținut de tinerii interpreți ai Fanfarei de copii a Centrului Cultural Valentin Urițescu (coordonator Marian Vințan) și a grupului folcloric vocal Mlădițe cugirene (coordonator doamna profesoară Ionela Popa).

O varietate de modele și culori, mii de ghirlande luminoase, cupole luminoase, și mesaje luminoase cu urări de sărbători împodobesc de sărbători bulevardul central și principalele străzi ale orașului.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Duminică, 3 decembrie 2023, are loc aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mâine, 3 decembrie 2023, de la ora 17.00, Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural „Valentin Urițescu” vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă.

„Duminică, 3 decembrie 2023, ora 17.00, în fața Catedralei, Primăria Cugir și Centrul Cultural Valentin Urițescu vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului cu iluminat festiv. Primăria a asigurat montarea instalațiilor luminoase iar angajații din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală Cugir au ridicat zilele acestea bradul de Crăciun în fața Catedralei și au montat decorațiile specifice.

Duminică, de la mic, până la mare, cugirenii sunt așteptați să participe la aprinderea miilor de luminițe multicolore ce vor împodobi orașul.

În continuare, sunteți invitați la colinde și cântece sub bradul de Crăciun, în interpretarea grupului Mlădițe Cugirene și a Fanfarei Cugir.

Vă așteptăm lângă brad pentru a număra împreună secundele pâna la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun și a ornamentelor luminoase ce impodobesc orașul!”, au transmis rteprezentanții Primăriei orașului Cugir.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Cugir cercetat de polițiștii din Vințu de Jos, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Vințu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir