cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » 146 de angajaţi au intrat în preaviz după ce firma de dulgherie (termopane) din Cugir şi-a închis porţile

146 de angajaţi au intrat în preaviz după ce firma de dulgherie (termopane) din Cugir şi-a închis porţile

Publicat în 21.11.2014 la ora 10:30

Începând cu data de 17 noiembrie 2014, 146 de salariaţi ai punctului de lucru din Cugir, aparţinând de SC SIMPE SRL Sebeş (firmă înfiinţată în anul 2005), au primit deciziile de concediere (fără salarii compensatorii), intrând în perioadă de preaviz până la jumătatea lunii viitoare.

Unitatea din Cugir a fost înfiinţată în anul 2007 şi a funcţionat cu chirie într-o hală aparţinând de SC Uzina Mecanică Cugir, locaţie care cu 20 de ani în urmă mai servea încă pentru realizarea maşinilor electrocasnice de cusut. Punctul de lucru al SC SIMPE din Cugir avea ca tip de activitate fabricaţia de elemente de dulgherie precum: uşi din lemn, ferestre din lemn şi aluminiu cu geam termopan şi scări interioare din lemn. Potrivit informaţiilor primite din partea unor salariaţi ai firmei, aceeaşi soartă au avut-o şi restul de 122 de angajaţi ai firmei din Sebeş, care au primit, la rândul lor, deciziile de concediere. Societatea SIMPE din Sebeş colabora cu firma franceză SIMPA, specializată în confecţionarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii, care, potrivit surselor, şi-a închis la rândul său porţile din lipsă de contracte.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 1833 ori

146 de angajaţi au intrat în preaviz după ce firma de dulgherie (termopane) din Cugir şi-a închis porţile
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *