cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 12 noiembrie 2016: Cetățeni din Cugir cărora le pasă de natură, invitați să participe la curățarea zonelor Râul Mare, Râul Mic, Poiana cu Goruni și Valea Grușeri

12 noiembrie 2016: Cetățeni din Cugir cărora le pasă de natură, invitați să participe la curățarea zonelor Râul Mare, Râul Mic, Poiana cu Goruni și Valea Grușeri

Publicat în 02.11.2016 la ora 11:14

ecologizare-cugir-12-noi-2016În cadrul activităților anuale, Asociația „Lupii Sigidavei” din Cugir, în parteneriat cu Primăria orașului, organizează sâmbătă, 12 noiembrie 2016, începând cu ora 10.00, o activitate de ecologizare în zonele Râul mare, Râul mic, Poiana cu goruni și Valea Grușeri. Acțiunea este la a 6-a desfășurare, iar activitatea durează șase ore, între 10.00-16.00.

Partener în cadrul activității va fi Primăria orașului Cugir, care va fi responsabilă şi de acţiunea de colectare a sacilor cu deşeuri din zonele indicate de organizatorii acestei acţiuni, precum şi de echiparea participanților cu saci și mănuşi.

Ținta sunt locurile unde cetățenii ies la recreere, locurile unde nu sunt spații special amenajate pentru colectarea deșeurilor. La fiecare acțiune se urmărește extinderea ariei ecologizate.

Vor participa membrii clubului moto ”Lupii Sigidavei”, prieteni și cetățeni cărora le pasă de natură.

”De două ori pe an facem ecologizări a zonelor turistice – de regulă drumurile de la marginea pădurilor și a celor de agrement. Vă așteptăm în număr cât mai mare să luați parte la ecologizare. Fiți alături de noi și arătați că vă pasă de orașul în care trăiți. Haideți să încercăm să le schimbăm mentalitatea persoanelor ce confundă natura cu coșul de gunoi. Sperăm ca vremea să țină cu noi, în caz contrar schimbăm data”, au declarat organizatorii.

Persoana de contact: Bogdan Suciu (Tel. 0761.653.896)

Facebook 

Acest articol a fost citit de 126 ori

3.5
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.