cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » 11 chiriaşi ANL din Cugir vor beneficia de prelungirea contractelor

11 chiriaşi ANL din Cugir vor beneficia de prelungirea contractelor

Publicat în 17.12.2013 la ora 19:00

bloc-ANL-cugirÎn şedinţa de vineri, 20 decembrie 2013, aleșii locali din Cugir vor lua în dezbatere un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban privind încheierea actelor adiţionale de prelungire a contractelor pentru 11 chiriaşi ANL care au domiciliul în oraşul Cugir, în imobilul situat pe strada Victoriei nr. 15.

Având în vedere că la 1 ianuarie 2014 expiră contractele pentru 11 chiriaşi domiciliaţi în blocul mai sus amintit, consilierii locali au posibilitatea să aprobe prelungirea contractelor acestora cu încă 1 an, până pe 31 decembrie 2014, prin acte adiţionale.

Închirierea contractelor pe 1 an se face prin recalcularea chiriei pentru titularii de contract care au împlinit 35 de ani sau prin păstrarea condiţiilor contractuale iniţiale referitoare la cuantumul chiriei, pentru titularii de contract care nu au împlinit 35 de ani.

Lista chiriaşilor ANL pentru care se solicita prelungirea contractelor de închiriere este următoarea: Mureşan Mihai-Ioan; Şimon Viorica-Elena;  Monea Doina -Florina; Vasilcan Sergiu; Matei Elena; Ştefan Liviu-Cosmin; Ţiganila Diane-Elisabeta;  Balint Cosmina; Murg Daniela; Samsudean Cristina- Maria; Stoica Mihaela.

C. P.

Acest articol a fost citit de 349 ori

11 chiriaşi ANL din Cugir vor beneficia de prelungirea contractelor
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *