cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 100 de concurenți sunt așteptați să ia startul la întrecerile „A.K. 47 – HARD ENDURO’’ organizate la Cugir

100 de concurenți sunt așteptați să ia startul la întrecerile „A.K. 47 – HARD ENDURO’’ organizate la Cugir

Publicat în 29.05.2015 la ora 17:56

enduro-cugirÎncepând de astăzi și până duminică, sub sigla „Lupii Singidavei”, la cabana „Mistrețul” din Cugir va avea loc Festivalul „A.K. 47 Hard Enduro”, eveniment în cadrul căruia vor fi organizate mai multe manifestări ce au legătură cu acest sport.

Toate activitățile vor avea două grade de dificultate, numite clasic A.B, gradul A fiind unul dintre cele mai dificile. La întâlnirea de la Cugir sunt așteptați peste 100 de participanți din toată țara, care vor face demonstrații moto, si acrobații, vor organiza spectacole artistice. Participanții înscriși la concurs vor avea de străbătut pe motociclete un traseu dificil de 70 de km, prin pădure. Sâmbătă, pe platoul de lângă cabana „Mistrețul” va avea loc un moment artistic susținut de formațiile Amurg, STARDUST, Milenium C.

În cadrul aceluiași eveniment, se va ţine și un concurs de fotografie, cele mai reușite 10 fotografii, fiind premiate de organizatori. Potrivit organizatorilor: Andrei Oniga, Alexandru Nicoară, Gheorghe Ioaneş şi Gheorghe Ciubean, duminică va fi o zi de relaxare pentru participanţi. Vom reveni cu amănunte, după eveniment.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 349 ori

100 de concurenți sunt așteptați să ia startul la întrecerile „A.K. 47 – HARD ENDURO’’ organizate la Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.