cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » 1 Mai va fi sărbătorit de USD la Cugir printr-un miting la care vor lua parte 4000 de persoane precum și miniştrii Mircea Duşa, Dan Şova şi Maria Grapini

1 Mai va fi sărbătorit de USD la Cugir printr-un miting la care vor lua parte 4000 de persoane precum și miniştrii Mircea Duşa, Dan Şova şi Maria Grapini

Publicat în 29.04.2014 la ora 12:17

usdA devenit deja o tradiţie pentru social-democraţii din Cugir ca în fiecare an să organizeze cu ocazia Zilei de 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, manifestări consacrate acestei sărbători. Şi de această dată, organizaţia condusă de ing. Mircea Trifan a ales ca loc de desfăşurare a evenimentului Piaţa 1 Mai (piaţa de sus a oraşului), o locaţie potrivită pentru o manifestare de anvergură care poate să găzduiască 4000 de participanţi.

Programul debutează joi la ora 11.00, cu un recital susţinut de fanfara ,,Transilvania’’ din Cugir după care, de pe platoul ridicat în incinta pieţei vor fi prezentate  alocuţiuni legate despre important zilei de 1 Mai, celebrată după cum se ştie, în întreaga lume.

Spectacolul  folcloric prezentat de solişti instrumentişti şi vocali apartinând Casei Orăşeneşti de Cultură va asigura buna dispoziţie a participanţilor, urmând ca în jurul orei 14.00, manifestarea să ia sfârşit.

Potrivit organizatorilor, la eveniment si-au anunţat participarea politicieni de seamă precum: Ministrul Apărării Naţionale – Mircea Duşa, Ministrul Transporturilor, Dan Şova, Ministrul pentru IMM-uri şi Mediul de Afaceri- Maria Grapini, dar şi câţiva secretari de stat.

Vor fi prezenţi de asemenea, membri ai conducerii judeţene Alba a PSD în frunte cu preşedintele Ioan Dârzu, precum şi numeroşi invitaţi reprezentând organizaţii ale social-democraţilor de la nivelul oraşelor şi comunelor din judeţ.

 C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 391 ori

1 Mai va fi sărbătorit de USD la Cugir printr-un miting la care vor lua parte 4000 de persoane precum și miniştrii Mircea Duşa, Dan Şova şi Maria Grapini
5 (100%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.