cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 1 iunie 2017: Manifestări artistice şi sportive dedicate Zilei Internațională a Copilului, la Cugir

1 iunie 2017: Manifestări artistice şi sportive dedicate Zilei Internațională a Copilului, la Cugir

Publicat în 29.05.2017 la ora 11:36

Primăria, Casa de Cultură Cugir şi Clubul Sportiv Orăşenesc, în parteneriat cu instituţiile şcolare vor organiza de 1 iunie 2017 o serie de manifestări artistice şi sportive. Copiii din Cugir vor avea parte de numeroase concursuri şi alte acțiuni ce se vor desfășura pe Arena Cugir, Bulevardul Alexandru Sahia şi strada Tineretului.

Activitățile sportive se vor sefășura între orele 09.00 – 13.00, după cum urmează: Campionate de fotbal, clasele I – XII, CSO; Concurs triciclete, trotinete, biciclete, role, (elevii participanți vor avea în mod obligatoriu echipament de protecție: cască, cotiere, genunchere); Campionat Tenis de Câmp (Arena Cugir); Competiție de Karturi, B-dul. Alexandru Sahia (parcare – Prichindel); Cros – Start de pe str. Alexandru Sahia, Tineretului, traversare str. Victoriei și intrare în incinta stadionului CSO.

Nici în acest an nu vor lipsi din program desenele pe asflat ce vor avea loc pe B-dul Al. Sahia, între orele 16.00 – 19.00. Concomitent, se va desfășura și Târgul copiilor, acțiune ce strânge an de an tot mai mulți participanți, copiii având posibilitatea de a-și scoate la vânzare jucăriile și cărțile de care nu mai au nevoie, sau de a-și promova și vinde anumite obiecte hand-made.

Cercurile Casei de Cultură vor oferi un program artstic ce se va desfășura în parcarea de pe B-dul. Alexandru Sahia. Cercul de Canto, Pian, Chitara, Cercul de teatru, Fanfara copiilor și Clubul de dans sportiv Pro-Dance 2007 vor crea atmosferă în rândul celor prezenți. Lor li se vor alătura și elevii Colegiului National „David Prodan” care au pregătit un moment artistic de Ziua Copilului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 164 ori

1 iunie 2017: Manifestări artistice şi sportive dedicate Zilei Internațională a Copilului, la Cugir
3.3 (66.67%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.