cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Patru unități comerciale din orașul Cugir au fost sparte de hoți în ultima săptămână

Patru unități comerciale din orașul Cugir au fost sparte de hoți în ultima săptămână

Publicat în 25.01.2018 la ora 18:16

După ce în cursul nopții de 21 spre 22 ianuarie 2018, personae încă necunoscute au pătruns, prin efracție, forțând cu ranga fereastra unui magazin aparținând firmei Orange, de pe strada Al. Sahia din Cugir, o altă acțiune a hoților s-a petrecut noaptea trecută (24 spre 25 ianuarie), la alte 3 locații situate tot pe aceeași stradă.

Este vorba despre spargerea unei  firme de prezentare și comercializare produse  optice, a unui magazin de preparare și desfacere produse de patiserie, precum și de un dozator de lapte. Dacă în primul caz autorii faptei s-au pricopsit cu un telefo mobil defect (adus pentru a fi trimis la reparat), de la magazinul ,,Optica” s-au ales cu un laptop, iar de la pizzerie(călcată de 2 ori în 2 săptămâni), au furat un telefon mobil și o numită sumă de bani uitată într-un sertar.

Un eșec pentru atacatori a fost la dozatorul de lapte de lângă magazinul ,,Minimal”, unde cu toate eforturile făcute, n-au reușit să scoată caseta de bani, care potrivit proprietarului, era oricum goală. Dacă la Orange hoții au  tăiat cablurile care alimentează alarma și camerele de supraveghere, la celelalte locații au lucrat fără teamă, întrucât nu există camere de supraveghere instalalate în apropiere.

De reamintit că anul trecut, alte 5 locații situate pe aceeași ,,atractivă” stradă Al. Sahia,  au fost ”vizitate” de persoane necunoscute, paguba la un magazin commercial, de unde s-au furat țigări, ridicându-se la peste 45.000 lei (nefiind recuperate până în prezent, niciun leu). Ziceam personae necunoscute, întrucât majoritatea cazurilor s-au soldat cu ,,autori neidentificați”. Ca și în celelalte cazuri, cercetările sunt effectuate de polițiști  ai Poliției Cugir, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1838 ori

Patru unități comerciale din orașul Cugir au fost sparte de hoți în ultima săptămână
3.4 (68.57%) 7 votes

Comentarii