Rămâi conectat

Politică

(P) Alegeri Locale 2016 – STOP NEPĂSĂRII! START IMPLICĂRII!

cugirinfo.ro

Publicat

în

pmp-cugir-consilieri-locale-2016Aceasta este echipa PMP Cugir, o echipă pregătită să vă rezolve problemele dumneavoastră, să va aducă prosperitate în viaţă, o echipă formată din acei nemulţumiţi ca şi dumneavoastră de ceea ce se întâmplă cu viaţa voastră, a copiilor şi părinţilor voştri.

Nu lăsaţi să vină vremea în care nu veţi mai avea ce alege pentru că vor fi tot ei cei care se schimbă de vreo 26 de ani, care ne mint din 4 în 4 ani şi după aceea intră în amnezie până la următorul mandat.

E momentul să-i taxaţi pentru tot ceea ce au promis şi nu au făcut în ultimii ani, e momentul ca oraşul Cugir să renască. Mergeţi la vot pe 5 iunie, votati PMP, oameni din rândul vostru, oameni care au avut curajul să se implice în politică pentru a putea schimba viaţa dumneavoastră în bine.

Votati lista PMP pentru Consiliul Local Cugir:

1. VASILE SORIN
2. ŞOIT MIRCEA ADRIAN
3. VASILACHE AURELIAN CRISTIAN
4. FURDUI DEMIAN
5. CIFOR MONICA GABRIELA
6. MUNTEAN TIBERIU PAUL
7. GEORGESCU NICOLAE DǍNUŢ
8. MIŞ TRAIAN
9. STANCIU ANA MARIA
10. DAT MARIA CRISTINA
11. BULBUCAN IOANA OCTAVIA
12. MARTA IOAN FLOREA
13. PAŞCA ANDREI
14. VASILACHE RAMONA MARIA
15. NICULA MIHAI
16. DAT IULIAN DANIEL
17. DUŞA ALIN IOAN
18. TIBU SAŞA GABRIEL
19. ZǍMORA LUCIAN NICUŞOR
20. MIHU MARIA CRISTINA
21. CAZAN FLORIN NICOLAE
22. BIRIŞAN DANIEL
23. ARION CORNEL
24. MIŞ DANIELA

Scopul nostru este să realizăm urmatoarele proiecte:

1.Locuri de muncă şi locuinţe
2.Un sistem educaţional fără a mai fi necesară contribuţia părinţilor
3.Înfiinţarea unei creşe
4.Facilităţi pentru atragerea medicilor de specialitate
5.Scăderea preţului la utilităţi în special apă şi canal
6.Centru rezidenţial pentru bătrâni
7.Transport în comun cât mai calitativ şi eficient ,gratuit pentru elevi şi pensionari
8.Bază de agrement accesibilă tuturor cetăţenilor care să cuprindă: strand, locuri de joacă şi recreere pentru copii şi adulţi,o zona de picnic

VOTAŢI PMP! VOTAŢI MĂRUL!
VOTAŢI VASILE SORIN PRIMAR!
VOTAŢI ECHIPA PMP CUGIR PENTRU CONSILIUL LOCAL!

PMP Alba – Publicitate electorală


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Politică

Miercuri, 22 martie 2023, femeile social democrate din Cugir și-au ales o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În sala de reuniuni a Centrului Cultural Cugir a avut loc miercuri, 22 martie 2023, Conferința de dare de seamă și alegeri a Organizației de Femei a PSD Cugir, eveniment la care au fost prezente peste 100 de participante.

Au luat parte ca invitați: Marcela Daramus-președinta organizației de femei Alba a PSD, deputatul Radu Tuhuț – președintele Organizației Județene Alba a PSD, subprefectul Județului Alba, Corneliu Mureșan – secretar executiv al PSD Alba, ing. Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD – director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Conferința a ales un birou format din: președinte, trei vicepreședinți și 11 membri.

În funcția de președinte a fost aleasă Ancuța Mizgai – de profesie psiholog la Societatea Uzina Mecanică Cugir, iar ca vicepreședinți: Mirela Cutean, Julieta Isarie și Mihaela Găldău.

În funcșia de secretar a fost aleasă Georgiana Jurj.

Invitații au felicitat-o pe noua președintă a organizației și i-au urat mult success în noua sa misiune care i-a fost încrdințată.

„Felicitări și mult succes, Ancuța Mizgai, pentru alegerea ta în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Cugir. Felicitări tuturor doamnelor alese astăzi în Biroul Politic OFSD Cugir! Mulțumesc domnului președinte PSD Cugir, Mircea Trifan și întregii sale echipe. Mulțumesc organizației PSD a județului Alba pentru sprijin acordat organizației de femei social democrate din Județ”, a ținut să transmită participanților, Marcela Dărămuș.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Județul Alba, prezent la Ședința Biroului Național al Seniorilor Liberali, destinată convocării Congresului din aprilie 2023

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul zilei de ieri, 18 martie 2023, la Palatul Parlamentului din București s-a desfășurat  Ședința Biroului Național al Organizației Naționale a Seniorilor  Liberali, eveniment la care au luat parte reprezentanți ai tuturor organizațiilor liberale de pensionari din țară și din municipiul București.

Din partea organizației județene Alba a pensionarilor PNL a participat ing. Aurel Voicu, reales președinte al pensionarilor PNL Alba la alegerile din octombrie 2022.

Potrivit lui Voicu, reuniunea de la București a avut pe ordinea de zi 3 puncte: Pregătirea Congresului seniorilor liberali care va avea loc pe 28 aprilie 2023 (ocazie cu care s-a format o comisie de pregătire a congresului);  Discuții pe problemele organizatorice ridicate de filiale; Prezentarea moțiunilor celor 2 candidați la funcția de președinte al seniorilor PNL pentru desemnarea candidatului ce urmează a fi ales la Congresul din aprilie. Este vorba despre liberalii Lucrețiu Todoroiu și Victor Paul Dobre. Aceste moțiuni urmează să fie discutate în fiecare birou județean al organizațiilor de pensionari.

La ședința biroului central al organizației pensionarilor a luat parte parlamentarul Virgil Guran, vicepreședinte al PNL.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sărmășan Andrei Călin și Cutean Maria Mirela sunt noii consilieri locali în tabăra social democraților din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a luat act de încetarea de drept a mandatelor de consilieri locali aparținând lui Sava Gheorghe (director general adjunct la Societatea Uzina Mecanică Cugir) și Mihu Valentin, aleși pe listele Partidului Social Democrat – organizația Cugir, la alegerile locale desfășurate în luna iunie 2020.

Locurile  celor doi fiind declarate vacante, au fost ocupate de următorii supleanți pe lista PSD și anume: Sărmășan Andrei – Călin, respectiv Cutean Maria Mirela.

Aceștia au depus jurământul și au fost validați în ședința extraordinară de astăzi, 18 noiembrie 2022, a Consiliului Local Cugir.

În ceea ce îl privește pe Sava Gheorghe, încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir s-a produs ca urmare a opțiunii acestuia de a exercita calitatea de Director general adjunct la Uzina Mecanică Cugir, iar în cazul lui Mihu Valentin  încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir a avut loc ca urmare a demisiei acestuia (prin schimbarea temporară a domiciliului în altă țară). De menționat că Sărmășan Andrei – Călin este salariat al Fabricii de Arme Cugir, iar Cutean Maria Mirela este angajată la Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit art. 9, alin. 2, lit. b din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de incompatibilitate sau demisie și se constată de către consiliul local, prin hotărâre, la propunerea primarului sau a oricărui consilier local.

 Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir