cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Mihaela BOTA – 38 de ani, asistent social

(P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Mihaela BOTA – 38 de ani, asistent social

Publicat în 27.05.2016 la ora 21:00

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Cugir, o echipă de oameni competenti, inimoși și dornici de a face ceva pentru Cugir!

Mihaela BOTA – 38 de ani, asistent social.

mihaela_bota_psd_cugir_consilier_local_2016Am absolvit cursurile Facultății de Asistență Socială a Universității 1 Decembrie Alba Iulia și am lucrat mulți ani la ITM Alba – punctul de lucru Cugir, iar în prezent sunt funcționar la Spitalul orășenesc Cugir.
Sunt legată de oamenii Cugirului și împreună cu echipa noastră dorim să ne implicăm pentru rezolvarea problemelor orașului. Una dintre problemele invocate de mulți cetățeni în întâlnirile pe care le-am avut cu ei, a fost aceea că în Cugir nu s-au anvelopat blocurile decât pe cheltuiala oamenilor. Sunt multe familii cu venituri reduse care nu își permit asta, astfel încât ne propunem în viitoprul mandat să accesăm fonduri europene, cu care să fie finanțate aceste lucrări de anvelopare a blocurilor, pentru creșterea confortului termic în locuințe și totodată reducerea cheltuielilor pentru încălzire.

PSD Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 256 ori

Comentarii