cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Laurențiu DUMA – 80 de ani, inginer

(P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Laurențiu DUMA – 80 de ani, inginer

Publicat în 24.05.2016 la ora 13:49

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Cugir, o echipă de oameni competenti, inimoși și dornici de a face ceva pentru Cugir!

Laurențiu DUMA – 80 de ani, inginer.

laurentiu_duma_psd_cugir_consilier_local_2016O viață de om mi-am petrecut-o în Cugir, un oraș minunat care m-a primit cu brațele deschise și m-a format ca om. Am absolvit Institutul Politehnic București și am venit la Uzina din Cugir unde am parcurs toate treptele profesionale, până la funcția de Director la Fabrica de produse tehnice (Mecanică I A), funcție pe care am deținut-o timp de 15 ani. Sunt președintele Organizației de pensionari PSD Cugir și vreau să facem ceva pentru această categorie socială importantă!

Persoanele de vârsta a treia, cei care prin munca lor au ridicat Cugirul, trebuie să se bucure de respectul și considerația tuturor. Cugirul are nevoie de un Centru de îngrijire (Azil) pentru persoanele vârstnice sau cu handicap și vom milita pentru înființarea lui.

PSD Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 168 ori

Comentarii