cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Adrian PĂȘTINĂ – 31 de ani, economist

(P) Alegeri Locale 2016 – Prezentarea echipei de consilieri locali propusă de PSD Cugir – Adrian PĂȘTINĂ – 31 de ani, economist

Publicat în 26.05.2016 la ora 11:42

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Cugir, o echipă de oameni competenti, inimoși și dornici de a face ceva pentru Cugir!

Adrian PĂȘTINĂ – 31 de ani, economist.

adrian_pastina_psd_cugir_consilier_local_2016Sunt tânăr, am absolvit Facultatea de Științe Economice de la Universitatea de Vest Timișoara și cunosc problemele tinerilor, pentru că timp de 3 ani am ocupat funcția de Director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Alba, unde am promovat multe programe pentru tinerii din județ. Sunt multe probleme de rezolvat în acest domeniu și în Cugir și de-asta îmi doresc să facem mai multe pentru tinerii noștri.

Toată lumea vorbește despre sprijinirea tinerilor întreprinzători, dar echipa PSD Cugir vrea să și facă ceva, astfel încât va iniția măsuri concrete pentru scutirea de impozite și taxe locale pe o perioadă de 3 ani pentru firmele nou înființate de tinerii cu o vârstă de până la 35 de ani.

PSD Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 352 ori

Comentarii