cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Liviu Dragnea președintele PSD îl susține pe Mircea Trifan pentru Primăria Cugir!

(P) Alegeri Locale 2016 – Liviu Dragnea președintele PSD îl susține pe Mircea Trifan pentru Primăria Cugir!

Publicat în 25.05.2016 la ora 12:38

dragnea_trifan_mai_2016Marți 24 mai, președintele PSD Liviu Dragnea, ministrul Mircea Duşa- vicepreședinte PSD, deputații Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba şi Călin Potor, candidat pentru primăria Alba Iulia, s-au aflat la Cugir la Adunarea electorală organizată de social-democrații cugireni.

Sala Casei de Cultură a orașului a fost neîncăpătoare pentru cei peste 400 de membri și simpatizanți, care i-au întâmpinat cum se cuvine, atât pe candidații la funcțiile de consilier local și primar prezenți pe scenă, cât și pe cei din conducerea națională și județeană a Partidului Social Democrat.
“Prezența domnului Liviu Dragnea alături de noi, încurajările şi aprecierile foarte frumoase la adresa mea şi a colegilor mei, ne onorează şi ne obligă să ne mobilizăm şi mai mult în perioada cât a mai rămas din campanie, astfel încât să ne atingem obiectivul: Cugirul să aibă pentru prima dată un primar social democrat! Aşa cum PSD condus de Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi-a ținut promisiunile când a fost la guvernare, eu şi echipa mea vom munci mult după alegeri, să transpunem în fapte programul cu care am venit în fața dumneavoastră şi vom demostra că se pot face lucruri mai bune şi mai multe pentru cugireni!” a arătat Mircea Augustin Trifan, președintele PSD Cugir.

“Am încredere și îl susțin pe Mircea Trifan în lupta pentru câștigarea Primăriei Cugir! Este un om tânăr și de valoare, care a demostrat competență și seriozitate cât timp a ocupat funcția de Director general la Fabrica de Arme. Sunt convins că va fi un bun primar, un primar pentru oamenii Cugirului!” a arătat președintele PSD Liviu Dragnea.

PSD Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 137 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Liviu Dragnea președintele PSD îl susține pe Mircea Trifan pentru Primăria Cugir!
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii