cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – ÎMPREUNĂ PENTRU CUGIR!

(P) Alegeri Locale 2016 – ÎMPREUNĂ PENTRU CUGIR!

Publicat în 01.06.2016 la ora 11:08

mircea-trifan-afis-locale-2016Dragi cugireni,

Mă adresez vouă acum, când mai sunt puține zile până la alegeri, cu gândul sincer că împreună putem face un oraş mai curat, mai frumos, mai bine administrat, un oraş din care copiii noştri sa nu mai plece unde văd cu ochii, în căutarea unei vieți mai bune. În această campanie am vorbit cu mulți oameni, cărora le-am expus programul echipei PSD şi le-am spus că vreau să candidez şi să fiu primar, nu pentru mărire şi ambiții personale, ci pentru că vreau sa fiu primarul oamenilor, că vreau şi pot să fac ceva pentru oraşul care mi-a dat atâtea!

M-am născut la Cugir, am făcut şcoala la Cugir, aici m-am căsătorit şi tot aici mi s-au născut copiii. M-am întors la poalele Drăganei după terminarea facultății şi mi-am început cariera ca simplu inginer, am trecut prin toate stagiile şi am ajuns să conduc o fabrică cu 900 de angajați cu rezultate foarte bune. Îmi doresc să întorc, măcar o parte din tot ce mi-a dat Cugirul mie, acestui oraş minunat, acestor oameni pe care i-am simțit mereu prezenți în viața mea! Vreau să arăt că se poate face şi o altfel de politică, o politică social-democrată, pentru cei mulți, o politică unde banul public e cheltuit cu chibzuință şi transparență! Vreau să fiu un primar aproape de oameni, de problemele lor, un primar care să ia contact cu problemele oraşului în mod direct şi nemijlocit, nu din goana limuzinei! După 26 de ani de la revoluție, după toți primarii de dreapta care au condus în toată această perioadă oraşul, cred că e timpul ca oraşul Cugir, citadelă muncitorească, să aibă pentru prima dată un primar social-democrat!

Cu toții am văzut guvernarea PSD a lui Victor Ponta, am simțit efectele ei benefice (măriri de pensii şi salarii, reduceri de TVA, reduceri de prețuri, noi locuri de muncă şi multe altele), dar mai ales ați putut vedea ca social-democrații se țin de cuvânt, iar eu şi echipa de consilieri PSD ne vom ține de cuvânt! Vedeți ce rezultate dezastruoase are acum guvernul lui Iohannis. Revenind la oraşul nostru, celor care simt că le fuge pământul de sub picioare şi ne fac pe noi comunişti şi corupți, le spun că eu şi echipa mea nu avem firme de transport călători cu contracte cu Primăria (şi vedeți ce transport avem în oraş), nu avem firme care să ia bani frumoşi de la Primărie ca să strângă din oraş câinii vagabonzi (şi vedeți haitele de căini din Cugir), si nici nu am pus pe lista de consilieri oameni care au avut contracte cu Primăria așa cum au liberalii, şi nici nu ne dorim să facem firme şi afaceri cu statul şi Primăria. La asta se pricep foarte bine cei de dreapta, noi social-democrații suntem oameni de cuvânt, mereu aproape de cei mulți! Nu am fost membru al partidului comunist şi nu am nimic de a face cu comunismul, care mai e doar în capul unor înfierbântați, care nu pot accepta că pot exista şi alte opinii, nu numai ale lor! Suntem mândri că suntem social- democrați moderni, tineri, şi cu dorința de a face mai multe oameni, pentru cei mulți şi necăjiți!

Cred că este momentul unei schimbări de administrație locală, dar şi de mentalitate a noastră a tuturor! Avem nevoie de un primar aproape de oameni, un primar care să meargă mai mult pe jos, pe trotuar sau prin noroaie, care să ia mereu pulsul oraşului şi care să rezolve rapid şi eficient problemele oamenilor, nu în 15 sau 20 de ani! Avem nevoie în acelaşi timp de cetățeni care să nu se sfiască să îşi spună problemele, să îl tragă de mânecă pe primar, să se implice mai mult în dezbaterile publice, şi care să vină în număr cât mai mare la şedințele consiliului local, să vadă cum se iau deciziile şi să participe la luarea acestor decizii. Doar împreună, cetățeni, primar si consilieri locali, putem face din oraşul nostru un oraş modern, european, cu cetățeni responsabili şi mulțumiți.
Dragi cugireni, vă rog ca la 5 iunie să mergeți la vot, iar în zilele care au mai rămas până la vot să ne analizați pe toți cei care vă cerem votul şi să votați aşa cum vă spune mintea şi inima. Noi suntem convinşi că avem cea mai bună echipă, şi cele mai bune soluții pentru problemele Cugirului!

Votați Mircea Augustin Trifan- primar, lista de consilieri locali şi lista de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat! Cu Ioan Dîrzu preşedinte la Consiliul Județean, şi cu echipa PSD conducând Primăria Cugir, vom aduce schimbarea în bine pe care ne-o dorim cu toții. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Cu aleasă stimă şi considerație,
Mircea Augustin Trifan

PSD Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 176 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – ÎMPREUNĂ PENTRU CUGIR!
3 (60%) 2 votes

Comentarii