cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri locale 2016 – Cugirul trebuie să ajungă oraș de tranzit!

(P) Alegeri locale 2016 – Cugirul trebuie să ajungă oraș de tranzit!

Publicat în 15.05.2016 la ora 10:29

mircea-trifan-afis-locale-2016Menirea unui Primar este aceea de a căuta soluții şi de a se zbate să le pună în aplicare. Ştim cu toții că oraşul nostru este izolat şi că suntem la capăt de linie, dar acest lucru trebuie să se schimbe!

Drumurile de pe Râul Mare şi Râul Mic trebuie modernizate şi asta se poate face prin promovarea unor proiecte din fonduri europene, guvernamentale sau județene, pentru îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii în aceste zone.
Astfel se va pune în valoare potențialului turistic al zonei Cugir, barajul Canciu, Oaşa, Poarta Raiului, Transalpina, Cugirul transformându-se dintr-un cap de linie unde”întoarce trenul”, într-un oraş de tranzit, cu toate beneficiile ce decurg de aici. Când vom putea merge pe un drum asfaltat de la Cugir până la Canciu sau la domeniul schiabil Şureanu, se va produce o dezvoltare sustenabilă a întregii zone, cu beneficii pentru noi toți. Sigur că nu va fi uşor, pentru că drumurile respective aparțin Consiliului Județean, dar credem că este timpul ca cei de la județ să facă ceva şi pentru cugireni. Suntem convinşi că dacă domnul Dîrzu Ioan va conduce Consiliul Județean, vom putea beneficia de tot sprijinul pentru a rezolva şi această problemă.
Noi rezolvăm problema! Decizia este în mâna dumneavoastră pe 5 iunie!

Mircea Trifan,
Candidatul PSD la Primăria Cugir

PSD Alba  – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 648 ori

(P) Alegeri locale 2016 – Cugirul trebuie să ajungă oraș de tranzit!
5 (100%) 2 votes

Comentarii