cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Blandiana are nevoie de continuitate

(P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Blandiana are nevoie de continuitate

Publicat în 10.05.2016 la ora 11:00

nicolae ghermanPrimarul comunei Blandiana, domnul Nicolae Gherman, este un politician cu vastă experiență și un om în care locuitorii comunei își pun încrederea.

Aflat în această funcție de mai mulți ani, Nicolae Gherman a dovedit de-a lungul timpului că nimic nu este imposibil pentru un om gospodar și cu dorința de a schimba în bine viața celor din comună. El candidează din partea PNL pentru un nou mandat de primar pentru că vrea să continue proiectele pe care le-a implementat până acum.
Printre principalele realizări ale mandatului 2012 – 2016 se numără: asfaltarea drumurilor comunale; modernizarea căminelor culturale și a școlilor din Blandiana și Acmariu (unde s-au realizat și două terenuri sintetice); realizarea unui parc, a spațiilor de joacă pentru copii și a unei scene pentru evenimente culturale în Blandiana; modernizarea căminului cultural; achiziționarea unui sistem de supraveghere video,  pentru siguranța cetățenilor; extinderea iluminatului public; actualizarea inventarului domeniului public.
„După atâția ani de activitate în administrația publică, pentru mine, acest domeniu nu mai are prea multe necunoscute. Sunt un om de echipă și am alături consilierii PNL cu care voi duce la bun sfârșit proiectele de dezvoltare a comunei:  asfaltarea drumurilor în satele Acmariu și Blandiana și a drumului Blandiana – Răcătău; realizarea unui pod peste Mureș, în colaborare cu comuna Șibot, la Acmariu; reabilitarea monumentului eroilor din Acmariu; extinderea rețelei electrice în zona Blandiana – Răcătău – Piatra Tomii și dezvoltarea acelei zone ca zonă turistică; pietruirea drumurilor forestire; reabilitarea clădirii primăriei; construirea unei remize de pompieri și a unei hale pentru buldoexcavator. Sigur că unele obiective le vom atinge prin colaborarea cu Consiliul Județean, unde avem, ca și până acum, sprijinul președintelui Ion Dumitrel. Pot spune că până acum am promis și am facut. Promit și fac în continuare!”.

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 291 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Blandiana are nevoie de continuitate
3 (60%) 2 votes

Comentarii